Horten Skolekorps

Om oss

Horten skolekorps er korpset til de tre skolene Lillås, Nordskogen og Sentrum i Horten. Korpset har eksistert under mange navn siden stiftelsen i 1910. Navnet Horten Skolekorps ble valgt når byens to korps Sentrum Skoles Musikkorps (1910) og Lillås og Nordskogen Skolekorps (1964) ble sammenslått 1. januar 2014.

Horten skolekorps består av medlemmer i alle aldere, og nye medlemmer kan melde seg inn fra det året de begynner i 3. klasse. Korpset er delt inn i Hovedkorps, Junior2, Junior1 og Aspiranter i tillegg til at det er en egen drilltropp.

Styret i korpset har de siste årene satset mye på samhold, noe som har resultert til overnattingsturer, dagsturer og at det hver 1. mandag i måneden blir servert noe å spise til medlemmene under eller etter øvelse.

For barn og unge som vurderer å starte i korps, ta kontakt med formann eller korpsleder/nestformann for å avtale en dag slik at dere kan se hvordan det er å spille i korps. Har man allerede bestemt seg for å starte kan man melde seg inn under øvelsene. Øvingstidene finner dere her Øvingstider

Annen kontakt info finner dere her Styret